VILLA SWEET HOLIDAY

Prekrasan krajolik s pogledom na planine

Vila Muše nalazi se u pitoresknom mjestu Srinjine kojeg mnogi smatraju rajem na zemlji. Srinjine se nalaze između Splita i Omiša.

Udaljena od gradske gužve i buke, savršeno je mjesto za odmor i uživanje u čarima prirode koja je okružuje.

Zbog njenog prostranog interijera moderna dizajna, vanjske saune, dječjeg igrališta, jacuzzija, biljarskog stola, teleskopa u dvorištu, maksimalne privatnosti i ljubaznih domaćina koji su vam uvijek na usluzi, brzo ćete je početi smatrati svojim drugim domom.

Prekrasan krajolik s pogledom na planine, svježi zrak, spokojni pjev ptica danju i zvjezdano nebo noću opustit će sva vaša osjetila.

more

Dizajn otvorenog koncepta

Ova moderna i luksuzna vila može primiti najviše 8 gostiju te predstavlja savršen izbor za odmor obitelji ili grupe prijatelja.

Ima 3 prekrasno uređene spavaće sobe, 2 kupaonice te 4 udobna kreveta koji omogućuju kvalitetan san.

Dizajn otvorenog koncepta obuhvaća potpuno opremljenu kuhinju, prostrani dnevni boravak i blagovaonicu koju krasi luksuzan luster i najudobniji namještaj.

Dnevni je boravak idealno mjesto za vaš popodnevni odmor ili večernju zabavu jer je opremljen „pametnim“ televizorom ravnog ekrana promjera 146 cm na kojem možete uživati u igricama na PlayStationu 4, satelitskoj televiziji ili gledanju omiljene serije na Netflixu.

more

Vrt s dvije terase

Uz sve nabrojeno, luksuzna vila Muše zbog svoga modernog stila uređenja omogućuje pregršt prirodnog, danjeg svijetla koje pozitivno utječe na ljudsku psihu te omogućuje brzo i kvalitetno opuštanje. Detalji poput drva daju dašak topline i udobnosti koja će u vama potaknuti osjećaj vlastitog doma.

Iz vile se pruža pogled na prekrasan vrt koji ima 2 terase. Na jednoj možete uživati u ugodnom čavrljanju i svježem zraku ispijajući kavu ili čaj dok je druga smještena uz roštilj i idealna za vrtne zabave s obitelji ili prijateljima.

more

Odmor ispod zvjezdanog neba

U vrtu se nalaze bazen, jacuzzi i sauna koji će vas sigurno opustiti i zabaviti. Prostor oko bazena s ležaljkama idealan je za uživanje na suncu uz omiljenu knjigu i koktel. A kako bi i vaši najmlađi mogli iskusiti čim više radosnih trenutaka, sagradili smo dječje igralište s trampolinom, ljuljačkama, pijeskom i toboganom koje će im sigurno biti jedno od omiljenih mjesta u vili.

U vrtu se također nalazi biljarski stol za sve one željne dodatne zabave.

Uz nezaboravan prirodni ambijent, posebnu čar vašem odmoru omogućit će promatranje zvjezdanog neba pomoću Dobsonian teleskopa.

Rezervirajte svoj boravak još danas, a mi ćemo vam kao vrhunski domaćini priuštiti odmor koji ćete dugo pamtiti i poželjeti se vraćati svake godine.

more

Nearby destinations

NEARBY

KAKO DO NAS

DOLAZAK AUTOMOBILOM, Villa Sweet Holiday Srinjine

DOLAZAK AUTOMOBILOM

Iz pravca Ljubljane (Slovenija) vozite do Bleiweisove i Barjanske cesta da biste se priključili na A1/A2/E70. Zatim slijedite A2/E70 do Novog Mesta. Napustite A2/E70 na izlazu Novo mesto-vzhod/Metlika/Črnomelj/Dolenjske Toplice/Otočec. Idite na E65/E71 (Vinski Vrh, Hrvatska) iz smjera D6. Nakon otprilike 54 kilometara, slijedite E71 do D1 (Dugopolje). Napustite E71 na izlazu Dugopolje. Nastavite voziti cestom D1 kroz tunel Mihovilovići, tunel Klis, tunel Maćkovac, most Izvor, most Majdan, tunel Mravnice. Na kružnom toku izađite na izlaz 2. D8 za Dubrovnik/Split. Priključite se na cestu D8. Nastavite po Ul. Zbora narodne garde, zatim po Ul. kralja Stjepana Držislava. Skrenite ulijevo na Poljičku cestu pa nakon kilometar i pol nastavite po Perunovovoj ulici i Poljičkim kneževinama. Nakon otprilike 450 metara skrenite ulijevo u Mosorsku ulicu u kojoj se nalazi naša vila na broju 115.

Iz smjera Zagreba vozite do E65/E71 (Hrvatski Leskovac). Slijedite E71 do D1 (Dugopolje). Napustite E71 na izlazu 25-Dugopolje. Nastavite voziti cestom D1 kroz tunel Mihovilovići, tunel Klis, tunel Maćkovac, most Izvor, most Majdan, tunel Mravnice. Na kružnom toku izađite na izlaz 2. D8 za Dubrovnik/Split. Priključite se na cestu D8. Nastavite po Ul. Zbora narodne garde, zatim po Ul. kralja Stjepana Držislava. Skrenite ulijevo na Poljičku cestu pa nakon kilometar i pol nastavite po Perunovoj ulici i Poljičkim kneževinama. Nakon otprilike 450 metara skrenite ulijevo u Mosorsku ulicu. Naša se vila nalazi u Mosorskoj ulici na broju 115.

DOLAZAK ZRAKOPLOVOM, Villa Sweet Holiday Srinjine

DOLAZAK ZRAKOPLOVOM

Zračna luka Split udaljena je oko 34 kilometara od Srinjina. Povezana je javnim gradskim prijevozom s gradom Splitom. Više informacija o rasporedu letova pogledajte na službenoj web stranici zračne luke Split na linku http://www.split-airport.hr.

DOLAZAK AUTOBUSOM, Villa Sweet Holiday Srinjine

DOLAZAK AUTOBUSOM

Najbliži autobusni kolodvori je u Splitu, udaljen otprilike 18 kilometara od vile Muše (Srinjine). Srinjine su sa Splitom povezane redovnom gradskom autobusnom linijom br. 29 (i u prolazu linija 68). Više informacija o voznom redu pogledajte na službenoj web stranici autobusnog kolodvora Split na linku https://www.ak-split.hr/.

Trebate li dodatne informacije, rado ćemo vam pomoći.